Hyra lägenhet

Bostadsrättsföreningen Solkoster är en välskött fritidsanläggning med 70 lägenheter. Den ägs av cirka 900 medlemmar. Det finns också möjlighet att hyra lägenheter som alla är utrustade för självhushåll.

Solkoster är belägen på en klippa ovanför Ekenäs hamn på Sydkoster cirka 150 meter från hamnen. Nedanför anläggningen breder Kosterhavets marina nationalpark ut sig med hundratals öar och skär. I hamnen ligger den permanenta utställningen Naturum samt ett rökeri. I närområdet finns två restauranger.

För funktionshindrade gäster rekommenderar vi suterränglägenheterna 66-69 då övriga lägenheter är belägna på en naturtomt med klippor och nivåskillnader. Våra bekväma lägenheter finns i olika storlekar efter varje familjs behov. Det finns en tennisbana att hyra och möjlighet att spela boule.

Båtar samt elbil finns att hyra i receptionen i mån av tillgång. En modern tvättstuga går också att hyra.

För hyresgäster sker in- och utcheckning söndagar högsäsong samt även torsdagar lågsäsong V16-V27 och 33-42. Uthyrning sker kortvecka (söndag-torsdag) weekend (torsdag-söndag) samt hela veckor (söndag–söndag). Bagagetransport hamnen – anläggningen kan bokas när receptionen är öppen på bytesdagarna.

På Solkoster är vi rädda om vår miljö och producerar varmvatten med solvärme.

Lägenhetstyper

  • 30-40-50 husen för två personer och en extrabädd.
  • 10-20 husen med sovloft för 4 personer och en extrabädd.
  • 60 husen marklägenhet för sex personer och möjlighet till 2-3 extrabäddar.
  • 60 husen suterränglägenhet för 4 personer och en extrabädd. Lämpliga för funktionshindrade personer.

Nya lägenheter att hyra läggs ut dagligen så om det är det fullbokat kan det finnas lediga lägenheter följande dag.

Bokningsvillkor.

Meny